Waar verdient Overijssel zijn geld mee in 2030?Dit is een uitnodiging om anders dan gebruikelijk met de toekomst om te gaan. Actiever, minder afwachtend. Te vaak missen mensen, bedrijven en regio’s kansen omdat we denken dat de wereld de lijnen uit het verleden zal doortrekken. Dat is niet zo. Er zijn trendbreuken, waar de ontwikkelingen de komende 15 jaar anders verlopen dan de afgelopen jaren. Er zijn ook omslagpunten: zichzelf versnellende ontwikkelingen die voor een hele nieuwe realiteit kunnen zorgen. Het is belangrijk om op de toekomsten te anticiperen. Hoe? Daarover gaat de verkenning ‘Waar verdient Overijssel zijn geld mee in 2030?’.

Voor meer informatie: http://trendbureauoverijssel.nl/verkenningen/lopende-verkenningen/waar-verdient-overijssel-zijn-geld-mee-in-2030/bestel-het-rapport

Likes: 2

Viewed: 3106

source